syrena_104@o2.pl napisz co masz, i jak to widzisz;) moze gitare jaką chcesz?
ja aktualnie na gołej ramie zamontowałem silnik o którym już zapomniałem a kupiłem od starszego pana jakies 3 miesiące temu,zalany,lezał w stodole,jak jutro jeszcze pochodzi to wkładam do skarpety. _________________ nic ciekawego...
powracając do tematu co sie stało z tym ,"mechanikiem" czy chłopak zrobił cos z tym lub z nim ja bym go delikatnie uszkodził tylko tak zeby niewiedział kto go uszkodził albo walił jakimis cegłami w jego samochód tylko dyskretnie no i na przyszłosc trzeba remontowac syreny samemu!! albo byc przy mechaniku jak dłubie przy syrenie
-Kiedy już mamy zamiar kliknąć w "wyślij" sprawdźmy jeszcze datę ostatniego postu w temacie. Jeśli temat wisi już od 1,5 roku, a nam strzeli do głowy napisanie postu w klimacie "łał pięknie zrobiłeś lakier na tych błotnikach, ja też chciałbym kiedyś tak kiedy już sobie kupię(...)"..
Liczmy się wówczas z tym że Mod albo Admin wkrótce do nas zapuka na PW.
_________________ +StARa M!łośĆ ,
cZasEm RDzEw!ejE+