Hej , wszyscy mamy prawie warsztaty samochodowe i każdy z nas wie jak trudno jest się pozbyć plam po oleju itp , mam na to wspaniałe rozwiązanie , które nie dawno sam przetestowałem http://www.odkurzacze-przemyslowe.com/ , ta firma ma w sprzedaży super odkurzacze warsztatowe, polecam
Nie polecam tej firmy, odkurzacz wybuchł i wszystkie trociny poleciały mi na twarz, nic nie widziałem przez ten pył i wdepnąłem nogą w wiadro pełne farby i tak przeszedłem 3 metry aż uderzyłem w pralkę, która poleciała ze skarpy prosto na volvo i obiła całe drzwi, a ja z nogą w wiadrze i całej twarzy w trocinach wylądowałem prosto w różach żony, totalnie je dewastując. Generalnie 1/10, NIE POLECAM TYCH ODKURZACZY _________________
Skąd: z małej mieścinki pod ruską granicą Ostrzeżenia: /3
Pojazd: samochód ciężarowy
U mnie było podobnie, tylko jeszcze po drodze rozwaliłem sobie głowę o metalowy okap i całym swoim ciężarem oparłem się ręką o szafkę, akurat w miejscu, w którym leżała włączona lutownica.