Autor |
Wiadomość |
< AlePiknik - 6-8.06.2008 |
|
Wysłany:
Pon Mar 10, 2008 2:02 pm
|
|
|
Pojazd: jedyny prawdziwy
|
|
Chciałbym się zorientować czy mogę liczyć na pomoc z waszej strony przy dogrywaniu szczegółów zlotu.
Może inaczej czy ktoś z was mógłby załatwić coś co można wykorzystać na zlocie np. z punktu czysto organizacyjnego ławki, stoły, namioty, pachołki, taśmy odgradzające itp.
atrakcje kontakty z zespołami muzycznymi, animatorami, itp.
co najważniejsze za darmo lub względnie bardzo niskiej cenie.
Może ufundować jakieś nagrody np prospekt 126p (4971??)
W tej chwili pomagają mi
cytryn oprawa graficzna i kontakt z ludzmi na forach internetowych
iso-lator druk naklejek może i plakatów
kamil.calik pomoc w organizacji zlotu i przygotowania trasy
lukaszc pomoc przy organizacji zlotu
Może i ty coś zaproponujesz ??
pozdrawiam _________________ "Marian stanął na pomoście, spojrzał na jezioro, spluną przed siebie. Nie spodziewał się że wiatr zawieje mu prosto w oczy."
Mało casu, kruca bomba, mało casu ...
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon Mar 10, 2008 10:07 pm
|
|
|
Pojazd: Fiat 126 Happy End 0482
|
|
Korozja napisał: |
Może ufundować jakieś nagrody np prospekt 126p (4971??)
|
Da sie załatwić... O reszcie popytam... _________________ - Fiat 126 elx Maluch Happy End 0482
- FSO 125p 1,5L - Rok 1985
- Peugeot 3008
- Peugeot Berlingo 1,6 HDI
www.starorzeka.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Mar 12, 2008 10:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Kwi 30, 2008 9:57 pm
|
|
|
Pojazd: Opel Astra G 1.6 16V
|
|
Chłopcy!
Zaprosiłem Was tutaj w związku z możliwością zorganizowania II Ale Zlotu. Zmieniły się delikatnie plany co do miejsca organizacji zlotu, a dokładniej II AleZlot odbyłby się w gminie Skała, tj. w okolicach Ojcowa i zamku w Pieskowej Skale. Przybity myślą, że nie zostanie zorganizowany zlot, na którym choć raz w roku ludzie tacy jak my mogliby się spotkać, zabrałem się ostro do roboty.
Fakt, że sponsor który nas wyjebał, był nagrywany przeze mnie (mnie też wyjebał - z roboty!). Dlatego chciałbym się zrehabilitować i wyciągnąć to na prostą.
Rajd odbyłby się w tych samych ramach czasowych, które pierwotnie zakładaliśmy 6-8.VI.2008. Pokrywa się to z obchodami Dni Skały. Poszedłem więc do Biura Strategii i Rozwoju Regionu i opowiedziałem im o moim pomyśle. Ku mojemu zdziwieniu przystali bez żadnych oporów, oczywiście opowiedziałem im szczegóły, a oni sami podsunęli parę pomysłów! Skierowali mnie do swojego Dyrektora, który zaoferował, że wciągnie nasz zlot w program obchodów Dni Skały, i zajmiemy poczytne miejsce na ich plakacie. Jedynym wymogiem jest zamieszczenie banera, linka na naszym forum, ewentualnie na stronie internetowej AleFiat.pl, promującego to gminne wydarzenie. Dyrektor zapewnił, że pomoże w załatwieniu nam noclegu, jeżeli moje miejsce nie wypali. Obiecał również załatwienie pozwolenia na przejazd tzw. "serpentynami", odcinkiem który stanowił część trasy dawnego Rajdu Krakowskiego. Gmina zapewnia również pomoc logistyczną OSP i Policji przy zabezpieczeniu trasy rajdu. Chcą również ufundować puchary dla załóg.
Na naszych barkach pozostaje prowiant, nocleg postaram się wynegocjować w jak najlepszej cenie, parking na nasze autka to już moja głowa.
Opracowałem wstępny tytuł rajdu: "Szlakiem Orlich Gniazd", trasa wyniesie ok. 100 km. Oczywiście jeżeli macie jakieś pomysły dodatkowe to walcie śmiało, wszystko możemy obgadać, nie ma problemu!
Potrzebuję Waszej pomocy w takich kwestiach:
* oprawa graficzna na stronie i forum,
* zainteresowanie mediów naszym zlotem (może ktoś ma jakieś kontakty np. w TVN Turbo, itp.), jak i zainteresowanie innych klubów,
* przygotowanie naklejek na szyby dla uczestników zlotu, ewentualnie jakiś 2-3 banerów (oczywiście odpłatnie),
* sprawy urzędowe na mojej głowie, liczę na pomoc w organizacji Korozji i ŁukaszaC
Opracuję koszty jakie musimy ponieść i wstępną składkę na poczet zlotu. Mam tylko jedną prośbę - zadeklarujcie się kto będzie na pewno, żeby zrobić jakiś wstępny kosztorys!
Czekam na Wasz odzew! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Kwi 30, 2008 10:21 pm
|
|
|
Pojazd: 126p 74' 83' ; 125p 80' ; AUDI 80 B2Q 85'
|
|
Myśle, że jakby temat był dobrze dograny to pewnie bym się wybrał na jakąś wycieczke  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Kwi 30, 2008 10:27 pm
|
|
|
|
|
To, że będzie dograny nie może być inaczej! Myśleliśmy o Tobie i Kryszaku ze Smutnym, że moglibyście przyjechać. To tylko raz w roku w końcu Postarajcie się dograć jak najwięcej załóg, bo wtedy będzie super zabawa, tak jak w październiku na Youngtimerze Poza tym będzie można kulturalnie spić pyski i poznać się, bo jeszcze Was nie miałem okazji poznać! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Kwi 30, 2008 10:31 pm
|
|
|
Pojazd: 126p 74' 83' ; 125p 80' ; AUDI 80 B2Q 85'
|
|
ja to raczej bym jakoś się zorganizował Nie wiem jak Krzysiek A jak z noclegiem ewentualnie by było ? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Kwi 30, 2008 10:34 pm
|
|
|
|
|
Nocleg jest na mojej głowie - albo będziemy mieli wynajętą halę sportową u mnie na wsi, i będziemy się mogli przekimać w śpiworach na karimatach, albo podobna opcja, tylko że w remizie OSP. Wolałbym remizę, bo będzie taniej, ale jak nie będzie możliwości to nie ma co wybrzydzać. Wiadomo, że na tyle osób to nie będą i tak duże koszty! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Kwi 30, 2008 11:23 pm
|
|
|
Pojazd: Fiat 126 Personal4 652ccm 1983
|
|
jak skoncze z autem to przyjade  _________________
Ostatnio zmieniony przez bartong44 dnia Czw Lut 02, 2012 3:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Maj 01, 2008 12:59 am
|
|
|
Pojazd: Polski Fiat 126p 600 1977r. WSK M-06 Z2 1962r. WSK 125 PAK 1975r. WFM S34 1964r. Mercedes Benz W202 1994r.
|
|
ja chciałbym bardzo przyjechać i zrobię wszystko żeby tego dokonać i poznać Was w końcu osobiście, bo w zeszłym roku nie było mi to dane. byłoby super!  _________________ ...to wspaniała jest maszyna, choć ma już ze czterdzieści lat... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Maj 01, 2008 9:26 am
|
|
|
Pojazd: 126
|
|
my z młodym bedziemy jesli tylko trzeba pomóc w przygotowaniu trasy i konkurencji to nie ma problemu , zapewnimy też lawete na zlot |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Maj 01, 2008 10:28 am
|
|
|
Pojazd: kici Fiat
|
|
Co do naklejek dyplomów, identyfikatorów i ogólnej oprawy poligraficznej to mogę się tym bez problemu zająć. _________________ Polski Fiat 126p 650 '77
Polski Fiat 126p 700 BIS '87
Polski Fiat 126p 650E '88 efelo II
BMW 325e (e30) '86 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Maj 01, 2008 8:30 pm
|
|
|
Pojazd: jedyny prawdziwy
|
|
Niestety Panowie nie możecie użyć nazwy alezlot ponieważ jestem dogadany z krzeszowicami i tylko tam raz w roku mogę użyć tej nazwy.
Pracujemy nad promocją miasta Krzeszowice w telewizji i prasie i chcemy żeby miasto było kojarzone z corocznym zlotem maluszków
Pojawiła się możliwość zrobienia zlotu pod koniec września łącząc go z dużą imprezą gminną na której odpadają nam liczne koszty a i publiczności będzie o wiele więcej, dlatego też nazwa alezlot zostaje na wrześniowe spotkanie .
Kamil jeżeli chcesz organizuj zlot na termin czerwcowy ja na razie odpadam.
Cytat: |
Fakt, że sponsor który nas wyjebał, był nagrywany przeze mnie (mnie też wyjebał - z roboty!). Dlatego chciałbym się zrehabilitować i wyciągnąć to na prostą. |
Nie zadręczaj się nie chodziło o tego sponsora po utrudnionym kontakcie z tobą i niemożności zorganizowania spotkania z osobami które coś mogą zdecydować odpuściłem sobie ten temat o wiele wcześniej niż by się to mogło wydawać _________________ "Marian stanął na pomoście, spojrzał na jezioro, spluną przed siebie. Nie spodziewał się że wiatr zawieje mu prosto w oczy."
Mało casu, kruca bomba, mało casu ...
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią Maj 02, 2008 12:12 pm
|
|
|
Pojazd: kici Fiat
|
|
W takim razie można by pójść w tą stronę: "AleFiat: spotkanie piknikowe"
Chyba że Artur, nie życzysz sobie użycia nazwy AleFiat, bo w sumie masz takie prawo, nie chcę też żeby to zabrzmiało tak jak bym chciał cię wydziedziczyć z tej nazwy, w obecnej chwili, wydaje mi się że na tej imprezie był byś gościem numer 1, ja jedynie chcę żeby klub zachował swoją ciągłość i żeby osoby postronne nie zauważyły że jest jakiś kibel z klubem, w zasadzie jesteś główno dowodzącym tego klubu, no ale życie jest tylko życiem i czasem są zakręty, no ale, mam nadzieję że można zrobić zlot w czerwcu pod banderą AleFiat?
Artur prosimy o aprobatę. _________________ Polski Fiat 126p 650 '77
Polski Fiat 126p 700 BIS '87
Polski Fiat 126p 650E '88 efelo II
BMW 325e (e30) '86 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią Maj 02, 2008 5:05 pm
|